4 окт. 2009 г., 17:55

Капещи искри 

  Поэзия
495 0 6


 

Есенна слана.

Листата се ронят,

но не от нея -

птиците ги няма

и дърветата плачат

от самота.

Тихо е.

Само липсата ти

в мен дращещо шуми.

Говоря си с нея,

а тя пали в очите ми

искри -

капещи

несбъднати мечти...

 

 

 


© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??