Oct 4, 2009, 5:55 PM

Капещи искри 

  Poetry
494 0 6


 

Есенна слана.

Листата се ронят,

но не от нея -

птиците ги няма

и дърветата плачат

от самота.

Тихо е.

Само липсата ти

в мен дращещо шуми.

Говоря си с нея,

а тя пали в очите ми

искри -

капещи

несбъднати мечти...

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??