29 апр. 2009 г., 11:31

Капка по капка обичта попивахме 

  Поэзия » Любовная
925 0 28

Капка по капка

                  обичта попивахме,

дума по дума

                  поеми редих,

миг подир миг

                 любов отпивахме,
    
с теб, чудотворна,

                 Рая открих.

Ден след ден

                  мечтите догонвахме,

нощ след нощ

                 под луната заспивахме,

сърце до сърце

                 самотата прогонвахме,

сън след сън

                душите си сливахме.

Ръка за ръка

               напред смело вървяхме,

стъпало по стъпало

               в небето прониквахме,

мисъл след мисъл

               доброто познахме,

със теб наистина

               без край се обикнахме.

Звук след звук
              
                се лее днес песента,

пред нас животът

               разтвори врати,

вълшебството стана

               общата ни съдба.

Ето, щастливи сме, 

               чувство вечно гори.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??