11 апр. 2012 г., 10:33

Капричио 

  Поэзия » Любовная
502 0 0

                 Гледаш ме и се усмихваш - защо?

                  Не зная какво се крие зад твойто чело.

                  До вчера бе с мен, днес сянка пред нас - на какво?

                  На птица, на полет на нова любов?

                  Гледаш ме и се усмихваш, защо?

                  Няма да има пиян кръговрат,

                  луди напролет жита,

                  няма маковете да тревожат кръвта.

                  Ще станем стари и сити,

                  гузни и тихи ще станем

                  и само понякога тихо ще плачем

                  за мигове луди, за време без думи.

                             

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??