11 сент. 2012 г., 11:07

Каприз 

  Поэзия » Любовная
552 0 5

Каприз

 

 

И преди да потънем с теб в нежна забрава

и да слеем в едно огнено цяло души и тела...

Ще спра за миг и самата аз - цяла в жарава,

"Харесвам ли ти!?!" - ще те попитам, просто така.

 

 

И разлюлян от желанието си - все те предава,

ти нищо няма да кажеш, дори само дума една.

И ще ме отпратиш така, и ще се чудиш тогава,

що за лудост - жена, красота, суета, самота...

 

 

 

  

© Светла Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??