8 апр. 2012 г., 16:53

Карма 

  Поэзия » Любовная
969 1 12

 

 

Нарамих днес една дузина спомени

и тръгнах да кръщавам ветровете…

И странно, без дори да се опомня,

съвсем сама си пуснах бесовете.

 

Онези, мойте, дето си ги сея,

по тъжни нощи и през сиви друми…

И без които никак не умея,

да си открия огнените думи.

 

А те, нали са бесове, щуреят,

взривяват тишината и покоя.

За лудо в мислите ми се пилеят,

и ме обричат, все да бъда твоя…

 

От тази орисия се не бяга –

без път да скитам и да бъда вярна.

Щом днес номадка себе си залага,

то значи тази обич  ѝ е карма…

© Йорданка Господинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??