29 июл. 2010 г., 22:24

Картон 

  Поэзия
539 0 2

говори ми

докато тя отваря

всички кутии

с картонените си устни

вчера беше богиня

днес е бълха

скача от тема на тема

всички говорят

с нея

за нея

зад нея

класически паразит

говориш ли

или пак халюцинирам

че ми звъни

телефона

късно е за сладолед

не върви така

да ближем

без тема на разговор

воайорството на

уличните лампи

също е възмутително

не спирай да говориш

моля те

разкажи ми

ако трябва

за всичките ти жени

просто ми говори

иначе тя

ще се върне

облечена като мен

спря да говориш

значи пак закъсняваме

само още 5 минути

не знам къде ми е

усмивката за излизане

онази целофанената

знаеш я

всички я знаят

без нея

ще ми се смеят

бълхите

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??