6 дек. 2007 г., 10:01

Като изповед 

  Поэзия » Любовная
588 0 9

Душата ми се скъса като струна

от тъжна и захвърлена китара

безкрайно непотребна, нежелана

душата ми сега ридае в мрака.

 

Лицето ми се сви от много болка

като парче от книга изгоряла.

Сърцето ми не знае още колко

ще може да остане цяло.

 

Очите си изплаках да тъгувам

по своята мечта непозволена.

Загубих свойта непреклонна вяра

за теб да страдам  - тъжна и сломена.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??