2 мар. 2008 г., 08:04

Като на кино 

  Поэзия
852 0 1

И в улицата тясна,

под ябълки и круши сиви,

тя дишаше във черно-бели кадри,

затънала в очарование и страсти диви.

Макар и кино то да бе наречено

на него бе тя тъй обречена.

И всяка дреха носеше на времето отварата

и как допълваше я тя в покварата.

Дали реална беше?

 

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??