30 мая 2009 г., 23:10

Като насън 

  Поэзия » Любовная
660 0 1

Това съм търсела през цялото време,
тази магическа песен.
Май че съм чакала само за тебе,

на устните ти вкусът е чудесен.

 

Пръстите ти нежно докосват косите ми,

кожата ти тъй е топла, че изтръпвам.
Гласът ти прошепва моето име, и

не мога да дишам, но така добре се чувствам.

 

Сякаш сънувам, а всъщност съм будна,

в ръцете ми падат всички звезди.
И само ти, само ти си ми нужен,

за да живея... ще останеш, нали?


© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??