26 авг. 2008 г., 09:23

Като нестинарка... 

  Поэзия » Любовная
479 0 5
Като нестинарка танцувах
по горещото му тяло,
а после легнах
върху пепелта.

Със стон започнах
да се изправям...

© Латинка-Златна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??