Aug 26, 2008, 9:23 AM

Като нестинарка... 

  Poetry » Love
480 0 5
Като нестинарка танцувах
по горещото му тяло,
а после легнах
върху пепелта.

Със стон започнах
да се изправям...

© Латинка-Златна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??