26.08.2008 г., 9:23 ч.

Като нестинарка... 

  Поезия » Любовна
478 0 5
Като нестинарка танцувах
по горещото му тяло,
а после легнах
върху пепелта.

Със стон започнах
да се изправям...

© Латинка-Златна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??