7 авг. 2011 г., 04:07

Като Просякиня 

  Поэзия
784 0 5

Дали аз те обидих

С какво не разбрах

Дали ти ме засегна

Без да искаш, но факт

И забързани във всеки ден

Оставихме да зрее между нас хладина

Само сянката на любовта

Се промъква в ноща

Като просякиня чака тя от нас троха

От миналата буйна страст

Дали аз не съм този,когото избра

За когото с обич ти се венча

Дали аз съм различен

Дали ти не позна

Че ще бъда твоятя вечна съдба

Тръгна ли си любовта

Ще ни се усмихне ли отново

Някога в някой час на някой ден

Ще спе ли пак при теб и мен

Аз вярвам

© Констант Булгара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??