13 мая 2022 г., 09:48

Кестенът 

  Поэзия
138 1 0

      

        Кестенът

 

Ухае кестенът прекрасно

със аромат неповторим

и някак шеметно, омайно

красив е и неотразим.

 

Той всяка пролет се възражда,

с листа и цветове блести,

в сърцето ми поражда чувства –

възторг и обич, и мечти.

 

Как искам да съм като него,

за нов живот да се родя,

любов да нося във сърцето

и щастие, и красота!

 

Да се любувам на небето,

на слънцето и на дъжда,

в душата ми да бъде светло,

да съм частица от света! 

 

                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??