Ухае кестенът прекрасно
със аромат неповторим
и някак шеметно, омайно
красив е и неотразим.
Той всяка пролет се възражда,
с листа и цветове блести,
в сърцето ми поражда чувства –
възторг и обич, и мечти.
Как искам да съм като него,
за нов живот да се родя,
любов да нося във сърцето
и щастие, и красота!
Да се любувам на небето,
на слънцето и на дъжда,
в душата ми да бъде светло,
да съм частица от света!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.