Моето пространство е изолирано...
Стопанка на сърцето си съм
и паля клечка след клечка от своите спомени...
Но когато студенината идва отвътре,
с нищо не мога да се стопля...
А мечтите ми са скупчени в клетката,
за да се запазят от виелиците...
и безразличието...
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены
Късче вятър опитвам да задържа.
То ми носи мъдрост, чакани вопли,
чувство искано, но и малко тъга…
Скътвам си крайче немирно… да топли…
...
Благодаря, че спряхте за малко тук.