8 мар. 2022 г., 10:30

Клуб на счюпеното сърце 

  Поэзия
317 0 0

В този ден, този ден,

в който ти си тръгна от мен,

защо не бъдеш винаги до мен

в този труден ден,

но ти избра друг

и сега съм, като труп

добре дошъл в нашия клуб,

това да съм тук

не ми помага или може би съм просто луд,

а това, колко труд

ми струваше да те забравя,

не ме интересува, падам назад

във вечната скука в дълбоката дупка.

Ти ме докара до тука.

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??