19 сент. 2019 г., 16:32

Когато... 

  Поэзия » Другая
285 0 0

Когато се над Витоша смрачи
и затътнат светкавици оттам,
и небето ме прихлупи по очи,
и до голо плисне ме без свян,
а улиците превърне във реки,
в мен затихва като в храм
и забравям аз да дишам,
изправен пред величествен олтар,
пред който всичките сме низши нищи...

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??