19.09.2019 г., 16:32 ч.

Когато... 

  Поезия » Друга
280 0 0

Когато се над Витоша смрачи
и затътнат светкавици оттам,
и небето ме прихлупи по очи,
и до голо плисне ме без свян,
а улиците превърне във реки,
в мен затихва като в храм
и забравям аз да дишам,
изправен пред величествен олтар,
пред който всичките сме низши нищи...

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??