Когато дойде утре,
едни ще се събудят,
други – не.
Когато дойде утре,
едни ще са добри,
а други – не.
Когато дойде утре,
едни ще са щастливи,
други – не.
Когато дойде утре,
едни ще дават,
другите пък не.
Когато дойде утре,
едни ще са лъжци,
а другите пък не.
Когато дойде утре,
едни ще са Човеци
другите пък не.
Когато дойде утре,
ще бъде по-добре
и всички ще сме утре
под същото небе.
Дали ще дойде утре?
Утре ще се разбере.
13.08.2021г.
© Хари Спасов Все права защищены