Aug 16, 2021, 4:13 PM

Когато дойде утре 

  Poetry » Other
241 1 7

Когато дойде утре,

едни ще се събудят,

други – не.

Когато дойде утре,

едни ще са добри,

а други – не.

Когато дойде утре,

едни ще са щастливи,

други – не.

Когато дойде утре,

едни ще дават,

другите пък не.

Когато дойде утре,

едни ще са лъжци,

а другите пък не.

Когато дойде утре,

едни ще са Човеци

другите пък не.

Когато дойде утре,

ще бъде по-добре

и всички ще сме утре

под същото небе.

Дали ще дойде утре?

Утре ще се разбере.

 

 

13.08.2021г.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??