22 дек. 2007 г., 18:34

Когато летя във простора... 

  Поэзия » Любовная
610 0 7

 

 

Когато летя във простора,

разбирам колко съм малък.

И някъде, някъде горе

докосвам своята вяра...

 

И тя ме прегръща и нежно

ми шепне за моето момиче,

което, когато съм долу

забравям да го обичам...

© Мартин Драганов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??