6 сент. 2019 г., 13:11

Когато луната спусне синкавото було 

  Поэзия » Любовная
530 0 2

Когато луната, спусне синкавото було,
и звезди обсипят черното небе.
За туй нищо се не чуло,
че сърцето ми скоро ще умре.

Изчезна любовта красива.
Отиде си сладката наслада.
За туй душата ми унила,
гори в огнена, дълбока клада.

В топлата ми гръд, любовта ни пазих.
Сърцето давах си навеки.
За теб и в огън газих.
Да чувствам, прегрътките ти меки.

© Никалас Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??