28 нояб. 2019 г., 00:45

Когато мълчанието всъщност значи нещо 

  Поэзия
415 0 1

 

Пак мълча, сякаш всичко наред е,

пак събирам парченца от мен, 

ти далеч си, макар срещу мене, 

и студен си, и някак си празен. 

 

Ти не слушаш, а аз май се отказах

да споделям за чувства и мисли.

Щом след толкоз години съм чужда

да говоря е всъщност излишно...

 

Давай, смело руши, разпилявай! 

Колко още да боли е възможно? 

Днес е празно в очите, и знаеш

че страхът ми днес дава ти сила.. 

© Александра Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??