23 февр. 2010 г., 20:56

Когато обичта се калява... 

  Поэзия » Другая
660 0 3

 

 

Когато обичта се калява...

 

Не спирам, дори и да остане само спомен

от  мен забравен, но не болезнено прежален,

не спирам - ще си остане къс от  теб във мен.

Не искам  обич аз като кафез метален.

 

Но искам всеки спомен на кафето утринно

да  срещам винаги със тръпката на твойте устни.

И моля се - дано не ме забравиш  ти, дано!

Че знам - боли, щом обичта сърцето ни не пусне.

 

И вече полунощ преваля, но с дрямката позната

сънят не идва да ме  срещне пак с луната.

Безсънен съм, но споменно  настроен,

обичащ  те, тъгуващ, но и някак си спокоен.

 

 

 

 

ЕТ МАЧИБО 2010

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??