20 янв. 2024 г., 08:58

Когато тегубя 

  Поэзия » Философская
298 2 4

Без теб не бях ли аз мъгла? 

Която се разстила по полята. 

Жената нежната и мила.

Под повея на самотата. 

 

Не бях ли облак прах. 

От вятър разпилян.

Не знаеш туй какво е страх. 

Не бях ли просто блян. 

 

Без теб не бях. 

Не мога и да бъда. 

До теб стоях. 

И днес и всеки ден ще бъда. 

 

© Гергана Гочева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

13 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??