18 окт. 2011 г., 12:14

Когато тишината ни обвие... 

  Поэзия » Другая
472 0 1

               Избори:

Вдигни глава, народе,

гласът ти нека загърми!

(Върнеш ли се в обора,

разкъсай черната овца!)


                                     По български:

                             Гилотината те призовава.
                             Изправи се и достойно

                             посрещни съдбата си!

                             (Е, да мине първо любовта?)


Информационно затъмнение:

       Откак се помня, все

       сме скитали на сляпо.

       Ала, уви, очите си сами

       поискахме да избодем.


                                                  Бъдеще:

                             Когато тишината ни обвие

                             и стихне майчиният плач,

                             ще измием ръце и души

                             с кръвта на децата си.

 

 

 

 

 

 

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??