Когато някога затворя очи
и духът ми политне нагоре,
не ридайте мои мили души!
Невидимото ще проговори.
Ще се спуснат звездите над вас,
с любов ще погалят лицата,
в този звезден, космически час
отворете с обич сърцата си.
Погледайте, послушайте с тях
как вселената музика ражда.
Аз танцувам с планетния свят
и се уча за ново прераждане.
© Миночка Митева Все права защищены