Един приятел нещо преди време каза
''животът има серия една''
но как да я живея не ми показа
намигна ми и ме остави сам да я редя
Помислих си че времето ще ми покаже
и така изпусках мигове безброй
А тази серия на кой ще я разкажа
Действай казах си няма време за покой
Опитах се назад да не се връщам
да не съжалявам за отминалите дни
усещах че така в антика се превръщам
реших живота ми тотално да се промени
Започна тази серия да ми харесва
и вече чувствах се от всякога по-жив
усмихвах се на всичко и на всички все по-често
и неусетно се превърнах във човек щастлив
Пожелавам всеки сам живота си да режисира
и по-леко да приема тежките неща
един глупак не може да те спира
да вървиш напред и да оставиш нещо на света
И запомни - когато след години се обърнеш
и искаш нещо от тази серия да промениш
ще осъзнаеш че не можеш да я върнеш
Затова сега живей, недей да спиш!
© okinaf Все права защищены