31.08.2010 г., 21:34 ч.

Кой както си го направи 

  Поезия » Друга
2497 0 4

Един приятел нещо преди време каза

''животът има серия една''

но как да я живея не ми показа

намигна ми и ме остави сам да я редя

 

Помислих си че времето ще ми покаже

и така изпусках мигове безброй

А тази серия на кой ще я разкажа

Действай казах си няма време за покой

 

Опитах се назад да не се връщам

да не съжалявам за отминалите дни

усещах че така в антика се превръщам

реших живота ми тотално да се промени

 

Започна тази серия да  ми харесва

и вече чувствах се от всякога по-жив

усмихвах се на всичко и на всички все по-често

и неусетно се превърнах във човек щастлив

 

Пожелавам всеки сам живота си да режисира

и по-леко да приема тежките неща

един глупак не може да те спира

да вървиш напред  и да оставиш нещо на света

 

И запомни - когато след години се обърнеш

и искаш нещо от тази серия да промениш

ще осъзнаеш че не можеш да я върнеш

Затова сега живей, недей  да спиш!

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??