12 окт. 2016 г., 11:58

Кой сътвори я от звезди и сълзи 

  Поэзия » Любовная
355 0 0

Кой сътвори я от звезди и сълзи...
Безсребърна, безбронна,
разголена, безсънна,
прощаваща и страдаща,
желана и прогонена,
създаваща и губеща,
несъвършена и особена,
мечтана и отричана,
отдадена и непокорна,
първична и възвишена,
жена е, когато е обичана. 


Galaxi

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??