12.10.2016 г., 11:58 ч.

Кой сътвори я от звезди и сълзи 

  Поезия » Любовна
340 0 0

Кой сътвори я от звезди и сълзи...
Безсребърна, безбронна,
разголена, безсънна,
прощаваща и страдаща,
желана и прогонена,
създаваща и губеща,
несъвършена и особена,
мечтана и отричана,
отдадена и непокорна,
първична и възвишена,
жена е, когато е обичана. 


Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??