Oct 12, 2016, 11:58 AM

Кой сътвори я от звезди и сълзи 

  Poetry » Love
347 0 0

Кой сътвори я от звезди и сълзи...
Безсребърна, безбронна,
разголена, безсънна,
прощаваща и страдаща,
желана и прогонена,
създаваща и губеща,
несъвършена и особена,
мечтана и отричана,
отдадена и непокорна,
първична и възвишена,
жена е, когато е обичана. 


Galaxi

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??