9 мая 2010 г., 20:02

Кой тропа 

  Поэзия
1065 0 21

Кой почука на моето стъкло

Вятър дъжд или какво

Кой потропа на вратата моя

Или  на вятъра е воя...

Какво ли не в живота си не бях

Другите обичах и щадях

Сълзите чужди в шепите събирах

Болките в тъмница и прибирах

В съдбите клади аз горях

Бездомен скитник просяк бях

Ангел земен странник и утеха

За много бях утъпкана пътека

В горска тишина се крих

Сълзите мои там си трих

Кой сега отново тропа

На отворена врата...

По стъклото кой ли хлопа

Може би поредната съдба

Или вятър и дъжда...

Танц танцуват с моята душа

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??