Искам да се върна някъде назад
Чакам с нетърпение коледния хлад
Безброй звездички да светят в дървото
и да чакам тихо тържеството
Да вали навън вълшебен прах
Снежния човек да ни пази пак
Дядо Коледа навред
да разнася подаръци безчет
Как искам да се върна там
В очите да има онзи плам
Май малкото момиче
дето вярва в чудеса
ми припомня за мечтите си сега
Щом навън сняг завали
почва да мечтае до зори
за коледните чудеса
за вяра по света
© Ана Все права защищены