26.11.2019 г., 8:17 ч.

Коледа 

  Поезия » Свободен стих
911 1 0

 

Искам да се върна някъде назад

Чакам с нетърпение коледния хлад

Безброй звездички да светят в дървото

и да чакам тихо тържеството

 

Да вали навън вълшебен прах

Снежния човек да ни пази пак

Дядо Коледа навред

да разнася подаръци безчет

 

Как искам да се върна там

В очите да има онзи плам

Май малкото момиче

дето вярва в чудеса

ми припомня за мечтите си сега

 

Щом навън сняг завали

почва да мечтае до зори

за коледните чудеса

за вяра по света

© Ана Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Коледно наричане »

38 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??