Душата ми - борба от чувства,
като смес от контрастни аромати.
Сърцето ми - объркано до лудост,
като в лабиринти непознати.
Кое е истинско и кое фалшиво,
може ли някой да ми каже?
Началото е тъй красиво,
а краят те погубва даже...
И когато искаш да започнеш нещо ново,
подхождаш някакси със страх,
защото болката, пронизвала като олово,
след себе си оставила е само мрак...
© Карина Все права защищены