11.09.2008 г., 23:35 ч.

Колизия с реалността 

  Поезия » Любовна
463 0 1

 Душата ми - борба от чувства,

 като смес от контрастни аромати.

 Сърцето ми - объркано до лудост,

 като в лабиринти непознати.

 

 Кое е истинско и кое фалшиво,

 може ли някой да ми каже?

 Началото е тъй красиво,

 а краят те погубва даже...

 И когато искаш да започнеш нещо ново,

 подхождаш  някакси със страх,

 защото болката, пронизвала като олово,

 след себе си оставила е само мрак...

© Карина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав стих! Нека мрака бързо да изчезне и слънцето отново да изгрее! Поздравления!
Предложения
: ??:??