14 окт. 2007 г., 15:35

Колко? 

  Поэзия
653 0 16

Колко пъти пребродил си вече сърцето ми?

Колко време летя там, намира и губи се?

Колко стъпки остави да гаснат след тебе?

Колко звездни мечти във света ми събуди?

Колко нощи открадна в живота - за мене?

Колко погледи твои коленичат в очите ми?

Колко светещи  тръпки прободоха вените?

Колко мисли с лика ми в главата ти скитаха?

Колко тихи усмивки вдишах с тебе по въздуха?

Колко птици съзадоха с прегръдки ръцете ни?

Колко полет в душата ми беше ти нужен?

Колко мои слънца се родиха в небето ти?

Колко сънища с моите дрехи обличаше?

Колко твои сълзи от очите ми капеха?

С колко шепи мълчание всеки път ме обичаше?

Колко думи слуха ми попиваше в мрака?

Колко нежност валя по косата ми облачно?

Колко пътища водеха теб до вратата ми?

Колко болка удави в езерата ми обични?

Колко липси премерих на везните на чакането?

Колко тежест потъна зад гърба ти на тръгване?

Колко питане търсеше из словата ти отговор?

Колко срещи случайни във кръг ни превърнаха?

Колко бъдеще чака в средата безропотно?

© Инна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??