19 апр. 2007 г., 19:32

колко трудно 

  Поэзия
680 0 2

Колко трудно е да си признаеш,

че си убиец на мечти.

И как боли да осъзнаеш,

че липсват ти прокудени  очи.

В които не веднъж сълзите

за тебе дълго са проблясвали.

И във сърце, от мъка свито,

последните надежди са угасвали.

И е жестоко да разбираш чак сега,

че не искаш да е само спомен,

но никога не се завръща любовта,

веднъж  щом сам си я прогонил.

© Лили Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво на теб! Много е хубаво! Много лирично е написано! Поздравления!!!
  • Понякога има и втори шанс!!!
Предложения
: ??:??