12 авг. 2005 г., 00:54

Кошмар 

  Поэзия
778 0 2

Събуждих се пак от кошмари,

обляна цялата в пот.

И сякаш преминах през страшни пазари,

които раздават живот.

Не чувах...,не можех и дума да кажа.

Очите опулих,как исках със тях да разкажа,

да викам за помощ,да търся спасение,

не можех даже да вземе решение!

Безмълвна,сякаш саката-

краката ми тежки лежаха в прахта.

Ранена,със кървави дрехи пълзях по земята,

с последните сили скрити във мен.

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??