Събуждих се пак от кошмари,
обляна цялата в пот.
И сякаш преминах през страшни пазари,
които раздават живот.
Не чувах...,не можех и дума да кажа.
Очите опулих,как исках със тях да разкажа,
да викам за помощ,да търся спасение,
не можех даже да вземе решение!
Безмълвна,сякаш саката-
краката ми тежки лежаха в прахта.
Ранена,със кървави дрехи пълзях по земята,
с последните сили скрити във мен.
© Весела Йотова All rights reserved.