21 сент. 2010 г., 13:38

Кошмарна нощ 

  Поэзия » Любовная
528 0 3

В шарена въртележка

дните еднакви се гонят.

Няма те. И ми е тежко.

А миговете се ронят

 

като сълзи светлосини,

прозрачни, много горещи.

Чакам нощта да отмине,

паля във транс всички свещи.

 

Глупаво се заричам,

че няма за тебе да страдам.

На нестинарка приличам -

боса из огъня бягам.

 

Сянката ти ме следва

като жестока магия.

Викам те - за последно!

От болка искам да вия.

 

Дъждът вали жалостиво

с някаква тиха тревога.

Да те запомням... не бива!

Да те забравя... не мога!

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??