Небето горе е студено
тъмнеят в самота звездите,
усмивките са изличени
нощуват във тъга очите.
Мистични пръсти са разстлали
безкраен мрак в незрими бездни
и мислите са катедрали -
високи, хладни и безбрежни...
© Младен Мисана Все права защищены