14 июл. 2008 г., 10:37

Крадено... 

  Поэзия
728 0 15
 

Откраднат миг -

              във утрото на крехката ми есен,

- щастлив, но толкова бе мимолетен...

Открадната усмивка -

             душата ми ликува,

не знам до колко ще я има... светлината.

             И да ми свети - в нощите самотни...

Открадната  целувка - не за спомен -

             а да я пазя някъде у мене,

- непокътната и цяла,

             невидима - до... после.

Откраднат аромат - да те усещам...

            И да ме пази като  някакъв тотем,

от зли очи и погледи злощастни.

Ще си го пазя някъде у мен, за... после.

           ... Защото този ден бях... щастлива.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??