29 июн. 2011 г., 22:19

Крадешком 

  Поэзия
545 0 0

Откакто си тръгнах, имах други проблеми
и друг свят край мене се бе завъртял.
Навярно си казвал, че мислиш за мене,
презокеанско когато за мен си мечтал.

Откакто си тръгнах, беше ми тъй досадно
да ми напомняш за този изминал живот,
който отне ни се така безпощадно.
А още повече - вече имам си нов.

Откакто си тръгнах, за първи път тази сутрин
умът ми, крадешком, е прелетял
към онзи плаж, за който ти, тъй прочувствено,
все ми напомняш как там в едно сме се сляли.


Пътник без билет съм във тези спомени.
Защо ли, се чудя, идват точно сега?
Навярно днес най-накрая от теб си прогонил
всички чувства и спомени за мен, и онзи бряг.

29.06.2011г.
гр. Сопот


© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??