Подай ръка.
Погледни към мен.
Кой съм аз?
Откри ли ти?
Аз сам се видях.
Но не се познах.
Нима съм аз
този звяр.
Човекът в огледалото крещи.
Човекът в огледалото пищи,
защото няма сили за борба
с напиращата тъга.
Огледай ме добре
и ми кажи
какво се случи.
Защо така се получи
да стоя залят с катран
пред този свят,
мразещ всичко,
най-много мен.
Човекът в огледалото крещи.
Човекът в огледалото пищи,
защото няма сили за борба
с напиращата тъга.
Нима е истина.
Всичко свършва.
Смъртта е истина.
Един звяр умря.
© Николета Все права защищены