15 апр. 2012 г., 20:49

Край 

  Поэзия » Любовная
515 1 0

Затварям очи, а теб вече те няма,
не виждам в съня си твоето лице.
А спомням си - имаше в сърцето ми рана
и чувствах се сякаш живецът ми е отнет.

Излекува ме времето, изтри ми сълзите,
реши съдбата, че изстрадах те веч.
Свърши се мъката, отворих си очите
и всичко остана толкова далеч...

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??