17 янв. 2021 г., 15:50

Край 

  Поэзия » Философская, Гражданская
435 0 1

Нощното небе изсипа

черния си мрак одеве,

звездите си изтърси и замря,

някой някога попита

дали съществувало е време

и картината остана си така.

 

Отдавна слънцето изригна,

стопи се жаркият асфалт

и светът потъна в прах,

песента на радиото увисна

и зае мястото

на всяка жалка твар.

© Виктория Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??